Ojdå…

Läst på http://www.sodrastenungsund.se/  

Polisens narkotikahundar på Nösnäsgymnasiet

2011-02-15

Insatsen skedde på tisdagskvällen i förra veckan med hundar från polisen i Uddevalla och Göteborg. Det fanns ett beslut om husrannsakan fattat på skolan och den genomfördes med anledning av misstanke om narkotikabrott säger polisen. Enligt Lars Wallin gav det  ”några intressanta reflektioner” mer ville han inte uttala sig om som inte vill föregå den utredning som finns.

Där ska yngsta dottern börja i höst…

En reaktion till “Ojdå…

  1. Kan väl bara säga att det inte är speciellt ovanligt… När jag var med i elevrådsstyrelsen så fick vi veta efter varje gång som polisen varit där… Och det var några gånger per termin som de var där och kollade.. och det var inte ovanligt att det var någon som hade något av ”intresse”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s