Våfflor i Trollis

Vi gav oss ut i snöstormen för att åka till mellandottern som bor i Trollhättans högsta hus. Hon hade bjudit in oss, sin mormor och sin farmor och farfar för att fira sin födelsedag ett par dagar för sent. Nu var tyvärr farmor och farfar tvungna att lämna ett sent återbud så vi andra fick fira henne själva.

Hennes födelsedag är våffeldagen så det var klart att det bjöds på våfflor. Det har vi ätit varje gång hon fyllt år så det är roligt att hon för vidare traditionen själv också. Roligaste gången (nu i efterhand) var när hon fyllde tre och det var en kvart kvar tills gästerna skulle komma. Då ville hon se vad som fanns i skålen på diskbänken. Vi kan väl säga så här. När gästerna kom var hon nyduschad och våffelsmeten var helt nygjord 🙂

Idag fick vi en mycket trevlig eftermiddag innan vi gav oss ut i vintervädret igen. Och våfflor – det är alltid gott!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det gjorde du bra tjejen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s