Så mycket att göra och så lite tid

Hur var det nu jag tänkte? Att inte ha för mycket att göra utan faktiskt hinna med också. Nu väntar semester om två veckor och innan dess är det en hel del som bara måste göras. Viktigast av allt och mest stressigt av allt är att göra mitt skivstångspass inför höstterminen.  Varför jag inte gör det på semestern? Tja, skivstång, stepbräda och musikmixning i båten – you tell me… Så igår lånade jag med mig en bräda och en skivstång med vikter från Träningsverkstan och nu ska det ske. Målet idag är att bli klar med uppvärmningen (har hittat en grym förstalåt), totalövningslåten och benstyrkan. Förutom det behöver jag även lära mig MixMeister för Mac men det lär väl ge sig skulle jag tro… annars får jag väl plocka fram den gamla pc’n och inse att vissa saker ska inte göras under tidspress.

Jag har den här, nästa och veckan innan terminen kvar på mig. Tur att maken är bortrest ett tag och att döttrarna tar kvällspasset med Sintra så att jag med gott samvete kan stänga in mig i arbetsrummet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s