Medan jordgubbarna finns kvar

Grovhacka en halv liter jordgubbar och en halv skalad gurka. Klipp ner ett knippe gräslök. Tillsätt tre matskedar olivolja och två matskedar vit balsamvinäger. Finhacka en röd chilifrukt och rör ihop allt. Smaksätt med salt och nymald svartpeppar och låt stå minst en timma och gotta till sig.

Superdupermegagott att servera till grillat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s