Lite bubbel senare

…och efter maten ska jag klippa dig…

Så sade han – vännen vi var hos i lördags– samtidigt som vi skålade i bubbel.

Photo 2014-02-08 21 07 46Vi hade allt pratat om det flera gånger förut men nu verkade det som om det faktiskt skulle ske och lite var det rätt skönt att han hade bestämt. Jag har velat fram och tillbaka ett tag och till och med varit inne på att klippa det riktigt kort. Så där trecentimeterkort som jag hade en period för hundra år sedan. Nu fick han bestämma och en rejäl bit åkte av (typfemtoncentimeter). Och att jag skulle färga bort det grå skulle inte komma på tal. Nej, enligt honom skulle det bli så snyggt så snyggt bara jag höll ut.

Om jag blev nöjd? Absolut!

Tänk – jag blev bortbjuden på middag och kom hem med ny frisyr. Hur bra är inte det?!

Annonser

One thought on “Lite bubbel senare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s