99. Hårig (39 av 365)

Kreativitetet sinar och jag tar det säkra för det osäkra. Egentligen såg jag framför mig hur jag skulle krypa på alla fyra och fotografera en dammtuss under trappan till det här temat. En dammtuss bestående till 90% av hundhår. Det blir lätt så med en fyrbent och fräknig inneboende. Istället får det bli en bild på orsaken till dammtussarna. En ”hårig” och älskad familjemedlem. Och visst kröp jag runt på golvet för att få till bilden. En av de bästa som jag tagit på henne (tycker jag själv lite blygsamt :-)).

1653615_10151813138751116_571340958_n
Brännvidd 50.0 mm Slutartid 1/100 Bländare f/1.8 ISO 1600

 

Annonser

5 thoughts on “99. Hårig (39 av 365)

  1. Mycket fin bild på din fina familjemedlem. Vackra hundögon som drar blicken till sig.
    Dammtussar med hundhår finns det gott om som hundägare. Rik på hundhår innebär också att man är rik på den glädje det är att ha hund. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s