170. Lutning (60 av 365)

Lånehunden Polly på upptäcktsfärd på Vasholmarna utanför Grundsund. Vi kom dit med segelbåt efter att ha lämnat Mollösund efter frukost. Det var ingen vind så att segla gick bort. Istället njöt vi av vädret och av kunna inleda seglingssäsongen 2014 på ett perfekt sätt. Väl framme och förtöjda lyfte vi iland både vår Sintra och lånehunden Polly och det utforskade snabbt den lilla ön. Polly hittade en klippa vars ”lutning” fick mig att hålla andan medan hon säker på sin sak tog sig nerför den. Det är det där med vad hundar och barn gör… och de klarar mycket mer än vi tror.

Photo 2014-04-19 12 40 55

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s