Host host

Det fick bli ett läkarbesök, igen. Nu har jag hostat sedan i mitten av september och det verkar inte bli bättre.

Läkaren tyckte uppriktigt synd om mig när han efter både undersökning och blodprov var tvungen att konstatera att det bara handlade om en luftkatarr. Han sade att han nästan önskade mig en lunginflammation så att jag kunde få medicin och bli kvitt hostan. En orättvis luftrörskatarr kallade han det. I genomsnitt sitter hostan i under 18 dagar så min variant med snart två månader drar upp snittet rätt bra…

Jag önskar verkligen ingen den här hostan…

IMG_9842.JPG

En reaktion till “Host host

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s