När tiden bara rusar

Plötsligt har det blivit vecka 50. Hur gick det till? Jag tycker inte att det var länge sedan det var sommar, sol, 30 grader i luften och 25 grader i vattnet. Den här hösten har verkligen bara försvunnit. Visst var det varmt långt in i november och mest troligt är det just det som ställer till det i tidsuppfattningen för mig.

IMG_0718.JPG

Idag är jag lite extra glad att solen skiner. Tänker jag efter gjorde den det även i går och i lördags. I söndags däremot var det nattsvart från morgon till kväll. Nattsvart med ösregn och massa vind. Då var det rätt lätt att längta tillbaka till sommaren som var. Nu hoppas jag att solen får vara kvar och att det fortsätter att vara kallt. Det får till och med gärna komma lite snö för när mörkret lagt sig är vet verkligen M Ö R K T. Bäcksvart typ. Det märks att vintersolståndet närmar sig. Efter det blir det ljusare igen och innan vi vet ordet av är det sommar igen. Eller?

Bara 12 dagar kvar nu då!

Men först tar vi väl tag i ett ordentligt busväder. Det ser ut att bli rätt blåsigt här från midnatt och en bit in på förmiddagen imorgon.

vind

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s