Finaste julklappen som betyder massor

Jo men visst fällde jag ett par tårar när jag öppnade paketet med ringen. Ringen med döttrarnas namn på.

1508508_10152375240941116_513364437659865657_n

För fem år sedan fick jag en likadan ring och den har suttit på mitt finger sedan dess. Det är lite som ha tjejerna (som nu är unga vuxna) med mig hela tiden. För ett tag sedan ändrade en av döttrarna sitt tilltalsnamn och då stämde ju inte namnen på ringen längre.

Nu fick jag en ”uppdaterad” ring i julklapp och den betyder massor för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s