Söndagsnöje

På söndagar hittar man oftast maken på segelklubben. Det brukar seglas med både Dragonforce 65 och IOM:er. Så var planen även för idag.

När han studsade upp tidigt, för att vara på klubben, tog jag lite sovmorgon utan att bry mig om tider överhuvudtaget. Efter en lång frukost fick jag för mig att överraska honom och komma och titta på dagens tävling. Solen sken ju, även om det blåste kallt.

Igår hade jag fått kontinuerliga rapporter om att de skulle bli många, kanske tom tjugo stycken, så när jag kom fram till klubben och det inte stod en enda bil där blev jag lite… förvånad…. Men jag hittade dem. Det hade blåst lite för mycket så de hade flyttat in tävlingen till gästhamnen istället.

Och visst syns det på pojkarna/gubbarna att de har roligt.

IMG_3254

IMG_3251

IMG_3246

IMG_3253

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s