Gustav Trägårdh kan det där med kräftor

Har ikväll varit på en trevlig tillställning på Stenungsbaden Yacht Club. Vi fick först lyssna på ett mycket inspirerande föredrag av Erik Nissen Johansen på Stylt Trampoli där han berättade om hur de använder sig av ”multi sensorial storytelling” i sina uppdrag. Förutom uppdraget med Stenungsbaden berättade han även om uppdrag i Umeå och St Petersburg, dit jag plötsligt kände att jag nog behövde resa…

Att lämna Stenungsbaden hungrig händer aldrig och inte heller idag. Gustav Trägårdh (till vardags köksmästare på Sjömagasinet i Göteborg) bjöd på fingerfood med kräfttema och allt var fantastisk gott. Några favoriter hittade jag som jag lyckades knycka mig några extra av. Nä! Hungrig lämnade jag inte Stenungsbaden idag heller. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s