Koncentrerad promenad

Jag går nog aningen för mycket fortfarande och det straffar sig. Foten gör ont.

Så – den här veckan har jag som mål att gå både lite långsammare och mer fokuserat. Att gå mer fokuserat innebär att verkligen försöka gå ”rätt” på hela den opererade foten. Att gå långsammare innebär en riktig utmaning för mig.

Känner jag mig själv kommer det att bli en riktig tuff vecka…

2 reaktioner till “Koncentrerad promenad

  1. Men hur länge sedan är det nu, tycker det går så sakta. Vet inte om jag vågar operera mig, tänkte göra det i sept men man måste ju kunna gå med riktiga skor i oktober?

    Gilla

    1. Tyvärr är det lång konvalescens. Får räkna med svullna fötter i minst ett par månader till. Rörligheten är dock tillbaka om än i begränsad form. Två månader har gått men man får visst räkna med 4-6 månaders stök och sedan ytterligare flera månaders rehab. Opererar du dig i september kan du nog inte räkna med vanliga skor redan i oktober. Jag hade specialskon i sex veckor och nu kan jag bara ha rymliga skor. Inga av mina vanliga tyvärr…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s