Kyligt värre

Alltså 8 grader varmt (kallt) i slutet av maj är verkligen inte ok. Nu vill jag ha värme och lite mindre blåst. Stundtals kan jag klä på mig varmt, sitta ute en stund och låtsas att det är varmt men det är på riktigt skönt att gå in igen. Så vill jag inte ha det. Jag gillar att tillbringa massor med tid utomhus och så här års gärna hela dagarna…  

Idag har det iallafall inte regnat. Det gjorde det ju oavbrutet igår. Visserligen passade det ypperligt med gårdagens planer så lite ok var det. Men det är klart, att shoppingen resulterade i fyra par shorts är ju lite tragikomiskt. Kanske borde jag ha köpt thermobrallor och skidhandskar istället. 

  
Efter lite after-shopping (rosévin) och medföljande middag, gick vännen och jag nästan vilse på Spotify. Det vankas kalas och det gäller ju att hitta de allra bästa danslåtarna. Mycket schlager och 80-tal blir det. Den tända brasan var liksom pricken över i på en mycket trevlig dag. 

  
Men – trots kyla och regn måste ändå gräsmattan klippas så det fick bli dagens projekt (med kalasspellistan i lurarna). Det och att beskära några buskar lite. Jag tror på riktigt att hundarna tror att vi odlar pinnar åt dem…

  
En sedan avsluta helgen tillsammans med två av tre döttrar hemma och bli morsdagsuppvaktad – ja det säger sig självt – söndagen kunde inte ha blivit bättre. 

 
Tillbaka till kylan. Det sägs att det ska bli varmare mot slutet av veckan. Vem kan jag stämma om det inte blir så???

(* Egentligen köpte jag bara de rosa shortsen med kevlar (grå detaljer) och de ljusgröna shortsen igår. De två andra bad jag maken köpa när han körde förbi Pelle P-outleten idag)

En reaktion till “Kyligt värre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s