Lär knappt behöva tvätta

Så var det dags att stuva båten inför fyra veckors semester. I och med att vi bott i båten i flera veckor var min garderob redan full. Dagens utmaning fick bli att gå igenom det för att få plats med lika mycket till som jag hade med mig hemifrån.

Det som syns här är ungefär hälften av allt…


13 shorts kändes till exempel som några för många…

Jag lyckades så klart men nu funderar jag på om jag skulle göra ett experiment. Bara tvätta underkläder och läggs övrig smutstvätt prydligt i en väska. Det kan vara intressant att se hur länge kläderna räcker…

2 reaktioner till “Lär knappt behöva tvätta

  1. Åh det hade varit spännande och se hur länge kläderna håller. Det känns som oavsätt hur länge man ska vara borta vill man ha med sig alla dessa 13 shorts.

    Hoppas du får en fantastisk resa och semester

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s