Doftminne från sommar och sol

Stod i duschen och tvättade håret när doften från schampot fick mig att tänka på sommar och båtliv. Jag hade hittat en flaska med lite schampo kvar i när vi tömde båten och det var det schampot jag nu använde när jag tvättade håret.

Det är häftigt det där men hur en doft kan framkalla minnen som är så kristallklara och tydliga. Det var nästan att jag kunde blunda och låtsas att jag stod på båten med håret fulla av schampo – alldeles innan jag skulle dyka i för att skölja bort det.

Nästan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s