Det blev liksom bättre

Vaknade med migrän, tog medicin, mailade jobbet och somnade om. Vaknade två timmar senare och kände mig tillräckligt bra för att åka till jobbet. I och med att jag var sen fick jag parkera längst bort vilket gav mig förmånen att promenader längs havskanten. 

 
Det var rätt fint idag och det höll i sig hela dagen faktiskt. Frampå eftermiddagen blev det ytterligare en fin solnedgång utanför fönstret på jobbet. Undra om jag någonsin kommer att tröttna på utsikten?

  
Att jag behövde skarpa rutorna när jag skulle åka från jobbet gjorde liksom inte så mycket och dessutom hittade jag idag en klänning till jul- och nyårshelgerna. Ett riktigt kap om man får säga så.  Och den är inte svart. Bara en sån grej. 

I helgen får det nog bli lite julpyntade. Förra året kom granen in lagom till första advent. Så får det nog bli även i år. Tänk att det redan är första advent. 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s