Parkering i juletid

Jo – det är klart att det är total kaos på torgets parkering. Alla ska ju dit och handla det sista inför jul. Så också jag men jag hittade en plats och började parkera på den.

När jag backar bakåt för att justera placeringen i fickan noterar jag att det står en bil och blinkar in på ”min” plats. Mannen i den trodde nog att jag skulle åka därifrån och att han kunde ta platsen men att han blir så upprörd att han hytter med näven och visar finger åt mig när jag kliver ur och går för att uträtta mina ärenden, det trodde jag aldrig.

Heter det julefrid….?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s