Ullared och den ständiga tvåan

Det var inte direkt det bästa av väder att ta sig till Ullared i men aldrig att jag skulle missa bloggträffen med  Fitterbittan. Visserligen tog det henne nästan en evighet att ta sig dit pga tågbrand men tillslut var alla samlade och det både shoppades, förfestades med Pepsi Max och Morganchips innan vi tog oss till Harrys där vi åt och quizzade och kom tvåa. Av en slump var det tredje dagen på raken som jag quizzade och det där med den ständiga tvåan…

     

 Det där med shoppingen då: Både maken och jag var säkra på att vi inte skulle handla något särskilt. Möjligen en stekpanna och så men två fulla kundvagnar igår och en idag??? Inte visste jag tex att jag behövde en ångdammsugare men grupptryck är grupptryck…   
När vi ändå hade ångan (haha) uppe sladdade vi vägen om möbelbutiker och tittade på barstolar till det nya köket så nu har vi tre stycken men inget nytt kök än. Och ja, vi har ”sparat” massa pengar den här helgen. 😉

Tack alla som var med och störst tack till reseledarinnan själv. 

Bästa köpet? Kanske äggfodralet…

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s