Midsommarväder

Tänk vilken tidstjuv midsommar och då framförallt vädret är. Nu kan jag ju bara utgå från mig själv och det jag ser runt omkring mig med nog har det knarkats väder. Så till den milda grad att om någon av vädersidorna haft dåligt väder som prognos har man gladeligen surfat vidare till nästa och nästa tills man hittat en stor sol. Och av diskussionerna att döma på blodigt allvar. Men visst, även jag har kikat runt i ett försök att vara hoppfull och inte tro på Fitterbittans profetia.

Nu blev det så att vi idag bestämde att vi skippar båten och istället firar hemma. Inte då för att det ska regna på midsommarafton utan för att det ska regna idag och på massor på söndag så det skulle i princip bara blir transportsträckor.

Så – sill-lunch hos vännerna och grill hos oss på kvällen. Bättre kan det inte bli. Och vädret får bli precis som det vill.

Förresten – Heter det GLAD midsommar eller TREVLIG midsommar? Oavsett hoppas jag att din midsommar blir precis som du vill ha den.

935918_10151385241606116_2113245335_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s