En härlig helg med systeryster

Vilken helg vi fick och tack vare att vi åkte hem först 20.20 på söndagen blev det två kvällar och två hela dagar.

Lördagen tillbringade vi i Altrincham. Vi strosade, tittade i affärer, ”fikade” på uteserveringar och åt en fantastisk lunch på Sugos innan vi åkte hemåt för att göra oss i ordning inför kvällen. Ja, lite shopping hann vi också med såklart. Och vädret… Ja, vad säger man om vädret? Det var sommar och känslan av semester var påtaglig. Faktiskt både på lördagen och söndagen.

Lördagkvällen började vi på Little B, den lokala puben, innan vi tog en Uber (!) in till Manchester och Restaurangen Ibérica. Jösses vad vi åt och vad gott det var. Nästan allt i alla fall. Den ryska salladen kändes malplacerad bland all tapas och det svarta riset skickade vi till och med ut. Men allt annat… Magen stod i fyra hörn när vi lämnade restaurangen.

Det var bara att hänga på syster och jag vet inte vad jag tänkte när vi gick in i en anonym kontorsbyggnad och tog hissen upp till översta våningen. Inte var det en skybar i alla fall. Kul att komma till ett sånt ställe. Inga vinglande engelsmän där inte och inte en öl  i synhåll. Sen kostade drinkarna också därefter men det var helt klart värt upplevelsen och blev också en bra avslutning på kvällen.

img_3402

Med en hel söndag framför oss och ett helt underbart väder var det inte svårt att tänka picknick och så fick det bli. Vi promenerade längs kanalen åt ena hållet till Walton Park och innan vi gav oss hemåt igen gick vi åt andra hållet till en restaurang som låg precis vid vattnet.

Hemma hos oss i Sverige var vi först vid halvtvå på natten och då med känslan att vi varit hemifrån väldigt länge. Återigen tänker jag att syster yster bor alldeles för långt bort men att vi alltid har väldigt roligt tillsammans när vi ses.

Ikväll lär jag somna tidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s