Inte bara löprundor

Efter jobbet idag tog Philip och jag en promenad. Nästan åtta km blev det och trots att det var över 20 grader när vi gick hemifrån hann det bli kallt innan vi kom hem igen. Det är nog så att hösten faktiskt är här nu. 

Philip gick med nosen i marken nästan hela vägen. Kattjakt verkade vara grejen idag. Pokémonjakt stod nog på agendan för andra jag mötte men jag missade det helt och hållet. I stället njöt jag av de vackra vyerna. Och som vanligt tänkte jag att jag borde göra det oftare. Man kan ju hoppas att höstrusket dröjer. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s