Semestermode

Efter gårdagens långa dag på havet och så klart även den tidiga morgonen, sov vi mer än gott. Visst – jag vaknade till några gånger när regnet smattrade mot rufftaket men somnade om igen. 

Det var mulet när vi väl vaknade men inte kallt, så frukosten åts i sittbrunnen. Prognosen idag lovade mulet på förmiddagen och soligt men blåsigt frampå eftermiddagen, vilket också visade sig stämma. Oss spelade det ingen större roll eftersom vi skulle bli kvar här i Sæby men det är klart, vackert väder tackar man inte nej till. 

Det blev en tur upp på byn för lite lunch och lagom tills vi kom tillbaka till båten hade vädret spruckit upp och solen värmde gott. Sæby gör sig helt klart bäst i sol även om jag gillar Sæby oavsett väder. 

Och ljuset – älskar ljuset här. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s