Dags att gå hemåt

Det blev motorgång när vi styrde söderut från Slussen, på insidan Orust, mot Almösund. Det blåste ingenting och kändes liten småtråkiga. Precis som det alltid gör när något är på väg att ta slut.

Lite drama blev det när vi plötsligt fick soppatorsk. Men plötsligt var nog lite fel. Vi misstänkte att det nog var rätt tomt och hade en extra dunk med diesel i stuvfacket som vi nu kunde hälla över i tanken och sedan köra vidare. Helt odramatiskt faktiskt 😉

I Almösund väntade Kompisbåten Alinde som nu äntligen skulle få sin mast.

Dagen visade sig bli en av sommarens finaste och det blev massor med sol och bad. När man badar flera gånger samma dag är det sommar på riktigt i min värld. Igår var det alltså sommar.

Kvällen blev också en av de finaste den här sommaren men vi visste att det inte skulle hålla i sig utan regna redan under natten.

Idag packar vi och tömmer båten och inatt sover vi hemma igen efter fyra veckor i båten. Men först ska ännu en kompisbåt, Apex, ansluta för en grillkväll. Det kommer att bli den perfekta avslutningen. Aquelina, Caprice, Alinde och Apex tillsammans. Äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s