Men lite träning då

Ja alltså sjukgymnastik då. 

Jag fick en diger genomgång av övningarna och blev inbokad på ett uppföljningsmöte om några veckor. Den omfattningen hade jag inte trott på utan mer då ”gör de här övningarna så ska du se att det blir bra…”.

Det handlar om att lyfta stortån, knipa och spreta med tårna, göra tåhävningar och töja och sträcka åt alla håll. Sex gånger om dagen ska jag göra lite olika kombinationer och det ganska jämnt fördelat under de vakna timmarna av dygnet. Tur att det går att ställa larm på telefonen. 

 
Och tyvärr skickade jag tillbaka silversandalerna. De var för stora och jag insåg även att jag skulle toktröttna på att knäppa fyra spännen varje gång jag skulle ta på mig dem. När jag sedan hittade dessa, med kardborreknäppning, var det inget att tveka på.   

Riktiga skor alltså. Med lite klack. Det går inte att säga annat än att det går åt rätt håll. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s