Får man säga ungdj*vel?

Hör en kollega (ung sådan) prata om sitt lägenhetsköp. Han säger att han köpte den av en ensamstående, äldre man. 54 år var han visst. Bara några år äldre än maken alltså. Maken är INTE en äldre man!! Han är en lagom klok man i sina bästa år. Så det så!

En reaktion till “Får man säga ungdj*vel?

  1. Ja, eller nåt annat. *s* Vi hyr ut ett hus på vår gård och har de bästa hyresgästerna ever. Jag hoppas de stannar till de (eller vi) ska in på hemmet, for real.

    Men jag har ETT problem med dem och deras attityd. Den till ålder. När de berättade om sig själva innan de skulle komma hit och titta på huset så skrev hon att ”vi är lite äldre”. Helt okej, mycket hellre ett äldre par än en barnfamilj i och med att husen ligger så tätt på gården. Det är bara det att de var 47 och 49.

    VADDÅ ”LITE ÄLDRE”????

    Hmpf.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s