hemåt också

När vi lämnade Örnsköldsvik var vi på det klara med att vi nu var på väg hemåt. visserligen utan brådska men ändå. Mot Västkusten.Behövde också köpa en jacka och långbyxor och Norrlands största shoppingcenter ligger i Birsta utanför Sundsvall så det kändes som en lagom etapp.På vägen körde vi över Höga kusten-bron.

 

Birsta var trevligt och vi passade på att äta lunch där. extra roligt var att träffa på en av mina följare på Instagram @finemangskan. Efter Corona får vi kramas.

Blev en natt på Camping utanför Gävle.

Maken har Via sin 3-d printing kommit i kontot med en man i Uppsala och vi åkte förbi honom och hans familj för en fika utomhus innan vi körde till våra fina vänner i Järfälla. En familj som vi lärde känna för över 25 år sedan och vars barn är som kusiner till våra.

Jag passade på att simma i deras pool och tror att jag nog faktiskt kom upp i nästan 100 meter.

Vi umgicks utomhus på deras altan. mest pgaCorona men även för att de haft en vattenskada på nedervåningen och allt var mer eller mindre kaos.

Sov gjorde vi i husbilen. Det borde vi även hos lillebror och hans familj när vägen hemåt tog oss förbi dem. Efter det blev det raka vägen hem.

Det var skönt att komma hem. Även om det bara är för ett kort tag innan vi åker iväg igen.Det där med husbil är rätt trevligt.

imorgon åker vi till Fjällbacka där vi bokat plats på en camping. nu ska vi testa andra sättet att ha husbil och ställa upp förtältet också. Vi tar med blev också och tänker kanske korta utflykter från campingen. förhoppningsvis lyckas vi få till en träff med våra båtvänner som är i krokarna.

idag skulle vi ha seglat skuta men min hjärna har lite baksmälla efter Norrlandstrippen så vi bokade tyvärr av.  Det kommer fler tillfällen.

I måndags klippte jag ner mina naglar helt och nu tränar jag på att använda vänsterhanden när jag skriver på datorn. Och ja, det går aningens bättre.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s