Seriös camping

Vi har varit hemma några dagar efter vår norrlandstripp men idag pjte vu ivög igen. Både med husbilen och personbilen. Vi hade bokat plats på en camping i Fjällbacka. Vi ska utgå härifrån men använda personbilen för utflykter. Det kommer bli Strömstad, Grebbestad ich Fjällbacka plus lite till. Allt i coronaanda så klart

I ich med att husbilen ska stå stilla har maken monterat lufttältet. Det ger oss ett extra rum. Tyvärr kunde jag inte bidra med så mycket mer än glad tillrop och uppmuntran men mer behövdes inte och nu står det på plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s