Rastade trehjulingen

Den senaste tiden har det varit mest fokus på el-kickbiken inför vår husbilsresa till Tyskland och den gröna fina trehjuliga elcykeln har sett lite ledsen ut i garaget. Men idag hände det! Den fick komma ut på en 6 kilometer lång tur.

Nu har jag klurat ut varför jag gärna drar åt vänster med den. Handbromsen sitter på vänster handtag och när jag försöker få grepp om det med fingrarna blir det så att jag drar hela handtaget mot mig och därmed också svänger vänster. Tänker att man blir bra på det man tränar på så det är bara att fortsätta träna. Det blev ”bara” en dikeskörning idag så det går redan framåt.Oavsett – kul är det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s