Rehab och sånt

Vi var rätt överrens min fysioterapeut 👨‍⚕️ och jag. Det finns inte så mycket mer för mig att hämta där. Min axel blev lite för skadad av subluxeringen i samband med min stroke 2018, och jag behöver inte kunna hjula igen. Alla kan faktiskt inte det sade hon. Hon sade också att jag inte varit den typiska patienten i och med att jag var träningsvan och tog så mycket ansvar själv. Att jag är igång och tränar själv gör också att hon är nöjd med att släpoa mig. Fortsätta träna kommer jag nog alltid göra. Bland annat på Friskis. Känner mig ju återställd fysiskt. Visst, finmotoriken i vänster hand är inte den bästa men jag kan använda den och kan också träna den själv. Ännu ett avslutat kapitel alltså.

Shit vad bra jag är!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s