Träning ger sån energi!

Tänk att man kan gå en hel dag och tänka och fundera på om man ska träna?

Idag var en sån dag. Jag kände att jag ville träna men visste inte om jag orkade. När jag cyklade hem hängde regnet i luften och det kändes inte lockande att ge sig ut och springa – det gick typ bort. Väl hemme var det mycket lockande att gotta ner sig i soffan med en god bok och bara ta det lugnt. Men det gjorde jag inte. Jag bestämde mig för att faktiskt ta mig iväg till Friskis så det var bara att laga lite mat för energins skull.

Väl där kändes det ju kanon (annat vore ju konstigt) och när jag sen kom hem kände jag mig sådär nyttig och duktig och bara sådär bra som man känner sig efter ett träningspass.

Vill träna mer – det får nog bli ett pass imorgon också. Typ kl 18.

Ja – så får det nog bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s