Ska snart iväg på Dagspa på Bluewater

Vi ska koppla av, bada, sola, basta, mysa och bara ha det bäst. Det finns det ett stort behov av just nu.

Imorgon läggs nämligen yngsta dottern in på Drottning Silvias sjukhus för att få nya mediciner för sina hjärtfel. Eftersom operationen inte lyckades och felet/felen sitter lite krångligt till, finns det en högre risk för pacemaker om det gör operationen igen. Pacemaker på en så ung person som hon vill de undvika. Istället plocker läkarna fram de bättre medicinerna. Anledningen till att hon inte fick dem i väntan på operation var att man räknar operationen som botande i så hög utsträckning och den här medicinen tydligen är så mycket dyrare för sjukvården. När hon sen är äldre och dessutom upplever medicinerna som ett hinder för hennes vardag då kan hon ta ett vuxet beslut för hur hon vill göra. Jag hoppas dessutom att forskningen då har gått framåt så att riskerna för henne minskar vid ett ingrepp.

Så, imorgon kl 9 ska vi vara där. Då blir hon först undersökt och sen uppkopplad med en EKG-maskin. Den ska hon var uppkopplad under hela tiden de ställer in medicinen på henne. Som en försiktighetsåtgärd. Som avslutning ska hon göra ett fystest på onsdag eftermiddag och då hoppas jag (håller alla tummar jag har) att det visar sig att medicinen fungerar som det är tänkt. Ett extra plus är att hon nu inte behöver äta betablockerare längre.

Idag tänker vi inte på det alls. Idag ska vi bara ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s