Liseberg två gånger samma vecka

I måndags var jag med maken och döttrarna och såg på Stefan Andersson när han spelade på Liseberg. Idag åkte jag dit med min lillebror och hans familj. Äldsta och yngsta dottern följde också med medan mellandottern vilade upp sig efter gårdagens studentfirande (Maken är på väg till Australien).

Vädret kunde inte ha varit bättre. Det var varmt och skönt men samtidigt fläktade det lite. Sådär lagom så att det inte blev stekhett.

Det var första gången på Liseberg för mina brorsdöttrar och medan yngsta brorsdottern var nöjd med att få känna på Virre-kanins öron så skulle storasyster åka lite. Det blev Kaninresan, Farfars bilar, Sagoslottet, Ponnykarusellen och Småbåtarna. Självklart toppat med glass! Svägerskan tog med sin min yngsta dotter och åkte Balder medan Lillebror och jag åkte Hanghigh. Jätteroligt var det. De sista biljetterna åkte döttrarna upp på Kållerado och Flumeride så när jag mötte dem vid utgången för att åka hem var det båda blöta, glada och nöjda.

Eftersom jag inte var där för att åka massa saker själv passade jag på att njuta av hur vackert det är på Liseberg. Helt fantastiskt. Mitt inne i Göteborg finns denna oas där man emellanåt till och med glömmer bort att det finns fullt med andra runtomkring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s