En annorlunda känsla

Efter jobbet igår hämtade jag yngsta dottern hemma och sedan styrde vi bilen mot Trollhättan och det högsta huset där. Vi var bjudna på middag hos mellandottern. Igår var det exakt en månad sedan hon flyttade hemifrån och jag vet inte om hennes tanke var att fira…

Det tog oss nästan en och en halv timme dit. Det gör det inte i normala fall men nu var det både ombyggnad av Stallbackabron OCH en stillastående bil mitt på bron. Roligt var det inte.

Mellandottern hade önskat att vi skulle åka till Ö&B för att handla och hon hade kollat upp var det låg. Trodde hon… Vi kan väl säga så här: Hon hade inte direkt koll och det slutade med att vi åkte hem till henne och lagade mat istället. Då hade vi irrat runt i nästan en halvtimme. Jag kände en viss oro för att det skulle gå ut varningar på radion från polisen. ”Det cirkulerar en suspekt vinröd Volvo i trakten runt Trollhättan…”

Hon har fått det så fint hos sig (tror att hon hade städat lite extra innan vi kom) men det var en konstig känsla att se henne rumstera i ”sitt” kök.. Thaigryta bjöd hon på och till den en helt fantastisk solnedgång. Det värmer i hjärtat att hon har kommit tillrätta och även trivs med utbildning, lägenheten och med att ha flyttat. Yngsta dottern sade i bilen på väg hem att hon tyckte att systern hade blivit mera vuxen.

Tack för maten hjärtat, hoppas det gick bra med disken!

4 reaktioner till “En annorlunda känsla

  1. Är Trollhättan verkligen så stort, det är ju max 500 m från där hon bor? 😉 Och – varför ringer ni inte oss och frågar var det ligger?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s