En hel trumhinna är bra att ha

Öronbarn var hon som liten, yngsta dottern, och precis som för många andra öronbarn slutade det med att hon fick rör inopererade. Inte bara en – utan tre gånger.

Även om det här med rör funkade helt klockrent utifrån öroninflammationerna sett gav det andra mindre önskade efterverkningar. Hål i vänster öras trumhinna och med det även nedsatt hörsel. Det har varit en balansgång fram och tillbaka om hörapparat (tillfälligt) men hon har klarat sig utan även om jag som förälder nog måste säga att det varit gränsfall. I vissa situationer tror jag att det hade varit bättre om hon hade haft en…

Idag var vi på Lundby sjukhus på läkarbesök och hörselkontroll. Högerörat är helt normalt och vänsterörat hade fortfarande hålet kvar och så även hörselnedsättningen men nu skickas det en remiss till Mölndal för trumhinnetransplantation. Spännande!

Hoppas nu bara inte tiden krockar med ablationen på hjärtat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s