Nu är det upploppet kvar

Då går vi in i ”laga-yngsta-dotterns-hjärta”-fasen nu då. Man kan väl säga att den inleds idag. Fast egentligen har den pågått ett tag så det kanske är upploppet vi är på nu. Sista raksträckan innan mål – typ.

På torsdag är ju själva ingreppet så nästa fredag har hon passerat målsnöret. Det är så nära att vi nästan kan se det redan nu.

Dagens del av upploppet bestod dels av en lungröntgen men framförallt av en Magnetröntgen. Nästan två timmar tog det och hon berättade att det var nära att hon somnade. Det tycker jag är starkt jobbat med tanke på hur mycket den låter samt att hon hela tiden fick instruktioner om att ”andas in nu” och ”håll andan” och ”ligg still”, men så är hon tonåring då… 🙂

Att det tog så lång tid berodde på att hennes läkare hade begärt MYCKET information. Fettinlagring, ärrbildningar, mätningar av storlekar och volymer på hela hjärtat samt de olika förmaken/kamrarna. Allt skulle undersökas. Nu hoppas jag att de har all information som behövs för att ablationen ska gå vägen på torsdag.

2 reaktioner till “Nu är det upploppet kvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s