Ostbågarna är till hunden

Vår underbara vovve är svårflirtad vad gäller godis och mat. Vi har inte mycket som funkar och testar ständigt nytt godis. Mycket utan framgång.

I tisdags fick vi höra talas om någon som använde ostbågar som belöningsgodis och det lät precis som något som möjligen skulle kunna funka.

image

Idag stod alltså ostbågar på min inköpslista och där stod jag så bland chipsen och all annan snacks. Just då möter jag en bekant. Det blir lite snack om fredagsmys. Han hade en skrälldus med ungdomar med sig och korgen var full med godis och där stod jag bland alla chips. Egentligen letade jag efter en sån där lite påse med ostbågar men jag hittade ingen så jag fick ta en vanlig. De verkade inte riktigt tro mig när jag sade att ostbågarna var till min hund men hans dotter hittade faktiskt en liten påse som jag kunde byta till så kanske trodde hon mig i alla fall 🙂

Ikväll har ostbågarna faktiskt funkat. Det ska bli spännande att se om det håller i sig längre än så… Följ den spännande fortsättningen.

En reaktion till “Ostbågarna är till hunden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s