Massor av väder

Vi skojade om det. Hur mycket tur vi hade haft med vädret under helgen. En regnskur när vi lade till på fredagen, ösregn under natten till söndagen och en skur precis när vi skulle gå förbi Bergs så att vi fick en fikaursäkt. Resten av helgen hade bjudit på sol, sol och ännu lite mer sol.

Sen blev det dags att gå hemåt. Vi skulle bara diska först. Då kom regnet.

IMG_9778.JPG
Det var bara att vänta ut det och passa på att koka kaffe under tiden. När det hade slutat lade vi loss men bjöds på ett stort urval av alla olika väderläget under hemfärden. Vi som hade sett fram emot fin segling hem vågade inte segla. Det blixtrade, regnade och blåste i alla olika väderstreck. Ja, där solen inge sken.

IMG_9785.JPG

IMG_9787.JPG

IMG_9786.JPG
Väl framme i hemmahamnen sprack det upp och stillnade av.

IMG_9788.JPG
Lite som att det var det vi skulle minnas för att längta ut igen.

Undra förresten hur det gick med norrmannen som vi såg gå på grund i Albrektsunds kanal? Tänk vad en kort stunds ouppmärksamhet kan leda till. Vi vet att han fick kontakt med Sjöräddningssällskapet och att han skämdes… Hoppas allt gick bra!

IMG_9783.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s