En ny favoritbutik

OBS – ett jätteytligt inlägg

Jag säger bara: Nordstans Guld. Första kontakterna med dem har varit på topp.

Efter tips från både Fitterbittan och en kollega till maken var det dit jag och maken gick. Det hade nämligen fötts en liten fundering på att göra om mina vigselringar. Uppgradera dem lite.

Redan när vi förnyade våra löften vid vår 15-åriga bröllopsdag var det på tapeten men det blev inget av det då. Jag hade liksom lite för svårt att skiljas från dem. Att det var kluvet för mig var något som Erica på Nordstans Guld fattade direkt. Det handlade inte om att ”köpa” nya ringar utan att återanvända det som fanns, stenar och allt, samt att byta från rödguld till vitguld. Självklart ville jag ju att de tre diamanterna som symboliserar våra tre döttrar skulle användas och även andra stenar som har ”sin” speciella betydelse. Förutom att hon förstod mig var hon väldigt tydlig i vad som passade mina fingrar och inte. Och jag sade inte emot…

Summa summarum blev det alltså så att jag den här gången faktiskt vågade mig på att lämna ifrån mig mina vigselringar. Om ca två veckor är de omgjorda ringarna klara och jag vet att de kommer att vara superfina. Åh, vad jag längtar… Ytligt – javisst 🙂

Det lär inte vara sista gången jag går dit och nu vet maken var han kan köpa presenter till mig utan att det blir fel. Man kan väl säga att det mest är mitt fel att maken inte riktigt har lärt sig vad jag gillar. Nu kan han gå till Erica så fixar hon det. Så superbra helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s