Lite bitter

Bitter – detta fantastiska och i mitt tycke fel- och överanvända ord… Alla är ju bittra idag. Och kränkta. Vi får inte glömma kränkta.

Ändå är det just bitter som jag tycker beskriver hur jag känner idag. Solen skiner och i normala fall hade jag vaknat i båten idag. Suttit i solen och sippat på en kopp kaffe och funderat över dagens möjligheter. Så ser inte verkligheten ut. Möjligheterna jag har för idag sträcker sig till val av sittplats med foten i högläge. Soffan eller altanen. Ok, det hade kunnat vara värre. Det hade faktiskt kunnat regna och då hade det vara varit soffan kvar som alternativ.

På Facebook ser jag bilder som vänner lagt upp. Frukost i sittbrunnen, blå himmel, strålande sol och det där blåa blåa vattnet.

Jo, jag är bitter på riktigt. Besviken alltså. Men jag säger bitter, det är ju modernt.

4 reaktioner till “Lite bitter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s