Äntligen på spåret

Jag har haft lite svårt att komma igång med träningen. Efter två år då jag inte riktigt prioriterat mig själv försöker jag nu tänka om. Ska jag orka måste jag nog börja hos mig själv. Är jag på spåret kommer jag att kunna finnas där för andra också.

Lite teknikhjälpmedel brukar vara kul att ha med sig när det gäller att komma igång och jag har sedan tidigare kört med Polar Loop där jag kunnat sätta mål på hur  mycket jag ska röra mig, sova, gå osv. Nu har jag tagit till lite större hjälpmedel. Frukt är ju bra när man tränar – eller?

Jag har länge suktat efter en Apple Watch och i veckan slog jag till på en i rosé. Nu är det inte bara träningsappen jag vill åt i den utan lite annat kul också men träningsappen är en klar bonus. Dessutom är det lättare att se tiden på den jämfört med Loopen som hade tidigare.

Så sakteliga lär vi nu känna varandra. Allt ifrån hur jag rör mig till min puls och kalender. Kul är bara förnamnet.

Nu är det inte bara klockan som gör att det är kul att träna. Jag anmälde mig till en PT-small Group som kallas Ruff Stuff och som körs på söndagar. Idag var tredje söndagen och hej och hå vilken utveckling det har gett. Jag gav järnet och kände blodsmak i munnen idag men leendet växte för varje station där jag kände att jag blivit starkare. Så kul var det att jag, när instruktören sade att det var uppehåll nästa vecka för att hon var bortrest, hörde mig själv säga ”jamen då kör vi väl själva… Vem är på?”

PT-small group varvat med lite box, lite body combat, aningen TRX och ett och annat Body Attack pass är det som gör att jag faktiskt känner att jag prioriterar jag just nu. Och kryddat med en fruktklocka blir det faktiskt lite roligare.

Nu gäller det bara att fortsätta och hålla ut. Bita ihop trots att det gör ont och tar emot. Men det ska jag. Jag bara måste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s