Yoga är svårt

Jag är ingen yoga-person. Jag vill ha fart och fläkt och tempo när jag tränar. Yoga har inget av det och lite därför har jag bestämt mig för att jag ska yoga en gång i veckan i höst.

Idag var första gången och jag hade fullt sjå med andningen men oavsett hur fokuserad jag var kändes det som att jag andades in när jag skulle ha andats ut och tvärtom. Men – allt man tränar på blir man ju bättre på så jag kommer träna vidare. Jag svimmade ju inte av syrebrist så något rätt gjorde jag kanske.

Namaste 🙏🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s