Att börja hitta tillbaka

Den senaste tiden har jag inte riktigt hittat motivationen och inspirationen till att ge mig ut och springa. För varje dag har tröskeln blivit högre och högre och när jag väl kommit ut har jag inte känt att jag är där jag borde vara. Eller åtminstone där jag tänker att jag borde vara. Inför nästa gång är tröskeln då ännu högre eftersom jag inte var nöjd efter förra passet.

Så – nu sänker jag ambitionen. Min kloka bror och coach har lagt upp träningen för kommande veckor enligt följande.

  • 2 lugna pass utan klocka. 3-4 km ungefär…
  • 1 yogapass
  • 1 corepass (hemmaträning)

Idag kom jag mig ut. Tillsammans med dottern. Hon körde sitt upplägg och jag mitt vilket innebar att jag fick springa lite fram och tillbaka. Kul var det och vi lär helt klart göra om det.

30 härliga minuter. Imorgon blir det yoga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s