24 timmar senare

Det har nu gått ett dygn sedan yngsta dotterns ingrepp. Natten har varit relativt lugn. En EKG-elektrod hoppade loss och fick sättas fast igen och hjärtat har fortsatt att spöka lite. Den här ojämnheten i hjärtslagen hoppas vi beror på ingreppet men det lär vi få besked om från läkaren vid ronden om en stund.

Tyvärr ska hon fortsätta med sina dagliga mediciner så de har hon tagit nu på morgonen. Just medicinerna hade vi hoppats att hon skulle slippa. Visserligen är det sagt att hon ska ta dem till efter sommaren och sen eventuellt testa att trappa ner. Det hoppas vi på.

Först efter lunch är det utskrivning så även förmiddagen lär bli lååång, men sen ska vi kunna åka hem. Även det får vi definitivt besked om från läkaren om en stund.

Det är skönt att vi fått ett enkelrum så vi håller oss på rummet. Det är inte så att dottern har något utbyte av övriga på avdelningen. Skulle tro att hon drar ner medelåldern ordentligt. Utan henne ligger den nog på över 60…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s