Läkarsamtal

Nu har läkaren varit här och vi får åka hem efter lunch. Det snurrar fortfarande i huvudet efter det de berättar. Ingreppet som gjordes igår var mot något som kallas AVNRT och det lyckades man inte med, däremot såg de en extra retledningsbana (WPW) och den är de till 70% säkra på att de lyckades bränna. Båda orsakar de symptom yngsta dottern haft så innan de vet mer ska hon fortsätta med samma mediciner som förut. Åtminstone fram till efter sommaren.

Det som orsakar snurrigheten hos mig är att det maken och jag och dottern hela tiden fått höra att hon har och både skulle opereras för den här gången och 2002 var just WPW. De andra bokstäverna hörde vi talas om för första gången på uppvaket av läkaren som opererade henne igår. Jag förstår inte alls och känner att vi måste luska vidare i detta.

Som sagt – huvudsaken är att hon mår bra nu, och det gör hon, även om hon inte är sådär jätteglad över att behöva fortsätta med medicinerna ett tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s