Vi är helt klart bäst på att göra pizza

Yngsta dottern och jag gjorde egna pizzor idag. På sin hade hon tomatpuré, rödlök, skinka, champinjoner, créme fraiche mozarella och sparris. Jag valde en lite annan fyllning. Efter ett besök i fiskbilen hade jag både tonfiskfilé och räkor att ha på min pizza. Istället för tomatpurén använde jag créme fraiche som bas och på de blev det sedan tonfisken, räkorna, kronärtskocksbottnar, rödlök och champinjoner. Riven ost på det och när den sedan var klar toppade jag den med en mango chutneysås som även den kom från fiskbilen.

De blev grymma! Och jag kommer att vara mätt i flera dagar nu känns det som 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s