Hjärtligt gärna!

Nu har vi fått besked om att yngsta dotterns 48-timmars EKG hade lyckats dokumentera hennes tackykardi på ett bra sätt. I och med det har handlingarna nu kunnat skickas till kardiologlab för vidare planering av den kommande ablationen (operationen). Jag hoppas att det inte dröjer utan att hon kan få en tid rätt omgående.

Nu har hon även kunnat börjat ta sin medicin igen. Både den hon ska ta två gånger om dagen och den hon behöver ta innan träning. Gissa om det är någon som är taggad att träna handboll igen? Men, det här med att komma ihåg att ta medicinen lär ta ett tag att komma in i igen. En snäll mamma fick idag rycka ut och åka hem för att hämta den åt henne för att sedan leverera den till henne på skolan. Idag kunde hon göra det – andra dagar är det inte lika säkert.

Just nu tycker jag dock att piller är bra! 🙂 men jag hoppas ändå att hon snart kan sluta med dem igen. Sen gillar jag även att jag inte är ensam om att ha träningsvärk. Jösses vad vi ojjar oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s