Perspektiv på saker

Sitter bredvid dotterns säng. Som den tonåring hon är väljer hon att sova sig igenom väntan. Varför är jag då förvånad över att hon inte studsat upp ur sängen, gjort sig i ordning och bytt sjukhuskläderna mot sin rosa OnePiece? Frukost är inte heller kul… Kan förstå henne… Och jag var inte heller hungrig i morse. Vi kan äta något senare.

Hon delar rum med ytterligare tre damer. Detta är ju en vuxenavdelning så hon är helt klart yngst. Det har nog några fördelar 🙂 En av ”rumskompisarna” är hundra år och en annan väntar på hjärttransplantation. Hon har själv en dotter på 16 år. Det ger lite perspektiv på saker och ting. Hennes hjärtfel är ärftligt och det verkar nu ev. som att ett av hennes barn ärvt genen. Yngsta dotterns lilla hjärtfel är ju liksom inget i sammanhanget. Den tredje damen boar och grejar. Sköterskorna har fullt sjå att få henne att vara still. Lite av den skulle kunna spilla över på dottern men jag tänker inte gnälla på henne. Hon får ta det lugnt i några dagar nu. Sen drar träningen igång.

Nu väntar vi på läkaren så att hon kan få åka hem och också få veta att kurvorna sett bra ut hela natten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s