En clubsandwich senare

Dotter sover på Sahlgrenska och vi på hotell i Göteborg. Klokt val att inte köra hem eftersom jag är toktrött.

Lade mig på sängen när jag kom till rummet. Det tog nog inte fem sekunder förrän jag somnade. Visserligen bara en liten stund men ändå. Ett glas vin och en clubsandwich senare är jag nu tillbaka på rummet.

Klockan nio imorgon ska jag vara tillbaka på Sahlgrenska för utskrivning av dottern. Då vill jag få veta att alla kurvor sett bra ut under natten. Även sinuskurvan som spökade lite under eftermiddagen.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s