Njuter av lite för-vår

Läser på SMHI’s hemsida:

Snöfall i söder.
Natten till lördag når ett regnområde Svealand och Götaland, i Svealand och norra Götaland övergår det i snöfall som kan vara ymnigt med friska nordostvindar. Fram till lördag eftermiddag har nederbörden dragit bort och större delen av landet får växlande molnighet med i söder 2-6 plusgrader, i norr -7 till +1 grad.

Istället för att gräma mig över det  och gnälla över eventuell snö, tänker jag njuta av solen och värmen vi har nu. Den ser jag lite som en bonus. Varför bli på dåligt humör av något jag inte kan påverka? Det ser jag ingen nytta med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s